Tu cum ai organizate documentele la birou? Mă refer la documentele de transport, documentele camioanelor, ale remorcilor, angajaților și inclusiv a partenerilor , fie ei clienți și subcontractori.

Soft-Transport are dezvoltate pt toate aceste categorii de documente secțiuni dedicate stocării, căutării și transmiterii lor în format electronic.

Ca bază de stocare Soft-Transport folosește serviciul G-Drive, oferit de google, care este gratuit până la 15 GB, după care e nevoie de plata unui abonament de 1,99 euro/lună pentru 100 GB suplimentari.

Facilități ale Soft-Transport legate de :

A. Arhivarea documentelor de transport (CMR-uri, avize de marfă, foi de paleți, etc.).

  • Preluarea automată de la șofer și încărcarea automată în directorul comenzii a pozelor cu CMR-urile și alte documente de transport.

  • Transmitere automată documente de transport către client .

  • Structurare și gestionare arhivă documente transport atât la nivel de comandă, cât și la nivel de lot de marfă (CMR).

  • Accesare și vizualizare documente de transport din fereastra pop-up a Comenzii, de oriunde din aplicație există o referire la aceasta (id-ul comenzii).

  • Pagina image.pngCaută Documente, unde se pot consulta documentele încărcare pe G-Drive într-un anumit director (mapă), de exemplu în directorul care are ca denumire ID-ul comenzii.

  • Pagina image.pngVerificare Arhivă Documente Comenzi, pentru o verificare rapidă și extinsă a arhivei de documente electronice pentru comenzi .

B. Încărcare și consultare documente scanate pentru (auto) vehicul (talon, cartea de identitate, clasa de poluare, etc), angajati (atestat, CI, etc) și parteneri (licență, asigurare, etc)

Pentru a încărca (atașa) documentele scanate al unui autovehicul accesați pagina Lista Camioane (în varianta verificator - truck.verify.list.php), unde în dreptul fiecărei autovehicul veți găsi butonul albastru inchis image.png Încarcă Documente. Cu ajutorul acestui buton vi se deschide fereastra de încărcare a fișierelor pe Gdrive. Faceți click pe butonul Document, selectați din calculator fișierul pe care doriți să-l încărcați, după care apăsați butonul albastru de încărcare image.png

Procedura de încărcare (atașare) a documentelor pentru remorci e similară.

Consultarea acestor documente se poate face din fișa camionului sau remorcii (fișa se deschide printr-un click pe numărul de înmatriculare de pe orice pagină s-ar afla utilizatorul), sau direct de pe Gdrive. Pentru accesarea prin GDrive, selectați din meniu rubrica image.pngDocumente, pagina image.pngCaută Documente. În căsuța de text introduceți numele mapei, (ptr camion de exemplu: truck_131, unde nr 131 este Id-ul mașinii din baza de date) și dați Caută.

image.png

image.png

Documentele angajaților pot fi încărcate de pe pagina deimage.png Listă Angajați, iar documentele Partenerilor pot fi încărcate de pe pagina image.png Lista Parteneri (în varianta verificator), procedura fiind similară.

Abia aștept să vă pot ghida prin această problematică, pe cât de spectaculoasă, atât de utilă.

image.png

Al vostru prieten,

Easy

Introduceţi un comentariu