În primul rând vă felicităm și vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o!

Cu siguranță, făcând acest pas, doriți să creșteți performanța firmei d-voastră, pornind de la o mai bună organizare, dublată de un instrument modern de lucru, așa cum este el oferit de un produs informatic.

Vă așteptați poate ca implementarea acestei aplicații să nu fie una simplă. Există o rezistență firească la nou a majorității oamenilor, dublată de o frică până la urmă naturală de exercitarea unui control mai eficient dinspre manager.

Cu toate acestea noi vă propunem o implementare în 7 zile. E perfect posibil, chiar dacă la sfârșitul acestor zile o să mai rămână secțiuni de aprofundat sau analizat. Marile schimbări organizatorice, însușirea aplicației se va fi făcut însă de majoritatea oamenilor din firmă.
Mă veți întreba ce e de făcut?
E foarte important să dați sarcina implementării unei persoane de încredere din firmă care să-și dorească la fel de mult schimbarea în bine a activității și care să fie un bun cunoscător al modului de lucru actual. Nu e nevoie să aibă cunoștințe deosebite în domeniul IT.
E nevoie însă să aibă o anumită autoritate între colegi, să aibă o bună deschidere spre nou și să poată să-și dedice 7 zile acestui proiect de importanță majoră pentru firma d-voastră.


Va trebui, foarte important, să-l susțineți necondiționat timp de 6 zile. Poate unele măsuri vi se vor părea prea drastice. Acordații girul d-voastră. Nu va acționa după capul său, ci se va ghida după Manualul de Implementare pe care vi-l punem la dispoziție, și care este organizat pe 7 zile, şi pe care vă recomand cu căldură să-l răsfoiţi.
Ziua a 7-a este rezervată managerului. Șeful de proiect va prezenta rezultatul de până atunci al muncii de implementare.
Sunt convinsă că veți aprecia modul în care activitatea firmei devine transparentă pentru toți cei interesați, inclusiv pentru manager.


Urmărim și noi, întodeauna, cu interes și emoție rezultatele acestei săptămâni.

Mult succes !

Introduceţi un comentariu