Bună ziua dragi prieteni și bine ați venit la o nouă Pastila de (Soft) Transport!

De ce avem nevoie ca să putem prelua o comandă ADR?

Pe scurt, șoferul trebuie să dețină atestat ADR valabil, iar camionul să fie echipat cu o trusă ADR.

Cum verific (rapid) existența acestora?

Ei bine, cu ajutorul aplicației Soft Transport acest lucru e foarte simplu!

Mai întâi, cum verific dacă un șofer are ADR sau unde introduc o valabilitate de atestat ADR?

Foarte simplu. În baza de date a angajaților, pentru șoferi, avem posibilitatea de a introduce în rubrica VALABILITATE ADR, o anumită dată, data la care va expira certificatul ADR al persoanei respective.

Cum poți să consemnezi că un camion este echipat ADR?

La fel, foarte simplu. În baza de date a camioanelor avem un cîmp dedicat ECHIPĂRII ADR, practic o bifă care indică dacă camionul este sau nu este echipat ADR.

În aplicația Soft-Transport, atunci când trimitem la clienți o Situație Curentă a Comenzilor, aceștia primesc și o informare cu privire la posibilitatea noastră de a primi sau nu comenzi ADR!

Multe contracte între transportatori și case de expediție sunt mai bine plătite dacă șoferii au atestat ADR, iar camioanele acestora sunt echipate ADR. În aceste condiții tarifele în general sunt mai bune.

Situația curentă a comenzilor (sau situația de dimineață cum o mai numim) are și o coloană dedicată echipării ADR. Această coloană este completată automat. Este dificil pentru un dispecer să consulte în fiecare zi Lista Camioanelor – cu sau fără ADR, Lista Șoferilor – cu sau fără ADR.

Soft-Transport face acest lucru în locul dispecerului. Dacă atât șoferul este pregătit pentru ADR cât și camionul, atunci pe coloana ADR din situația curentă camioane va apare DA, în caz contrar va apare NU.

O întrebare:

Care sunt ACUM camioanele d-voastră care pot prelua comenzi ADR?

Și încă o provocare:

  • Cum generați (rapid) o listă a tuturor șoferilor care nu au ADR în firma dumneavoastră (și pe care ar trebui să îi rugați să își obțină rezultatul ADR)?

Scrie aceste două întrebări pe un bilețel, scrie numele persoanei responsabile din firma dumneavoastră pentru ADR și vezi în ce măsură lucrurile sunt clare.

Vă doresc sănătate. Ne auzim (revedem)curând!

Link-ul cu înregistrarea video a pastilei:

https://youtu.be/N6Jn5J1CMQM

Introduceţi un comentariu